Lustig men bra dag.

Hej.

Idag har varit en lustig dag. Först gick jag upp och var alldeles yr och konstig i huvudet, men det släppte ju som tur var. Sen började jag packa det sista som ska med i flytten. (fasen va mycket saker jag har) haha. Sen trodde jag att jag skulle få ta det lungt ett tag, men det tyckte inte bebisen för så fort jag satte mig ner så började hela magen att röra sig. Så det var ju bara att stiga upp igen och börja gå runt. (tydligen så är det ljuvligt skönt för bebisen att bli vaggad där inne)

sen var det dags att ge sig av mot tandläkaren i värnamo, inget konstigt med det tills jag upptäckte att det var jävligt obehagligt att ligga på rygg i tandläkarstolen. Så jag försökte be snällt om att få sitta upp under undersökningen men nej då, det gick ju inte för sig alls. Så där låg jag och kände att både bebisen och min rygg protesterade. Ajajaj.

Sen körde jag ner till stan för att ta en tröstande fika.. Mmmm caffe latte och kaka:) Och vad får jag se, jo att HM har Rea.. Yeeey. Och bäst av allt var ju att de hade rea på mammakläder. Så efter en timmes shoppade och provande så köpte jag tillslut ett par byxor, två blusar och en jacka. :D

Nu ska jag tillbringa kvällen med min underbara familj. ha det gott alla vänner.
puss

(någon som har ett skötbord för en billig peng?)


Mamma 2011<3

Hej.

Nu tänkte jag tala om något för er som säkert många redan vet.  Jag är gravid i vecka 23, alltså mitten på femte månaden. Har inte vågat tala om detta för omvärlden innan men nu varken kan jag eller vill inte dölja det längre.
Jag är lycklig över detta.

Den som är medskyldig till detta är min fästman sedan tre år, alltså Oscar.

Medans jag sitter och skriver detta så sparkar bebisen mycket därinne. Det är härligt.

Jag tänkte att jag skulle använda bloggen lite mer nu och skriva om utvecklingen och vad som händer i mitt och oscars liv nu. Hoppas att ni är intresserade och vill läsa mycket. Jag lovar att lägga upp bilder på magen.

Jag har inget att skämmas för, detta är mitt liv och jag är lycklig med mitt lilla pyre i magen. <3

Barnet är beräknat till 30/1 2011. <3<3